All round afwerker

Solliciteer nu

All round afwerker

Buroform in Mechelen
Full-time • m/v • productie drukkerij

Aangenaam! Wij zijn Buroform, de nieuwe generatie drukexperts. Wij geloven dat iedereen in staat moet zijn om zijn of haar boodschap op de meest hoogwaardige manier te communiceren.

Er is een overvloed aan keuzes, kleuren, papiersoorten, afwerkingen en ambachtelijke technieken waaruit die ene perfecte boodschap voortvloeit. Extravagant of ingetogen, gedetailleerd of groots. Een boodschap die je beleeft, zodra je ze voelt. Dát helpen wij graag vertellen!

Omdat wij sterk groeien, zijn we op zoek naar een all round afwerker.

All round afwerker
Wat is jouw uitdaging?

Je staat in voor de afwerking van alle soorten drukwerk. Je hebt ervaring met het bedienen en instellen van de verschillende afwerkingsmachines voor het snijden, plooien, verzamelen en hechten. Je kunt deze machines instellen, bedienen en storingen oplossen.

Jobinhoud
Wie zoeken wij?

Ervaring! Liefst twee jaar of meer. Je hebt het vak van afwerker helemaal onder de knie. Voorts heb je een scherp oog voor detail: we beogen iemand die zelfkritisch genoeg is om zijn/haar werk telkens weer een niveautje hoger te tillen. Waar wij dan weer aan tillen: je bent een teamplayer die niet kijkt op een kwartiertje extra als de nood hoog is.

Beloning
Wat bieden wij jou?

  • Een creatieve omgeving vol jonge mensen met dezelfde liefde voor print als jijzelf
  • Een pak nieuwe Facebook-vrienden
  • Loon naar werken, in verhouding met je ervaring
  • Een vlot bereikbare werkplek in Mechelen-Noord met een jonge vibe en Instagram-waardig interieur 
Geloof jij ook in eersteklas drukwerk?
Wil je er samen met ons iets van maken? Kom langs en ervaar live de passie voor onze job. Is er een klik? Dan zijn we vertrokken!

Iets voor jou?

Solliciteer nu als all round afwerker bij Buroform per mail naar kristel@buroform.be .


Toch nog niet helemaal overtuigd van je jobinvulling en ben je eerder de m/v/x van de spontane aanpak? Of je wil gewoon dolgraag bij Buroform werken? Stel jezelf voor en start het avontuur!

Aangenaam, wij zijn Buroform!