Visuele mirakelmaker

  • Studio
  • Mechelen, België

Visuele mirakelmaker

Omschrijving

Buroform neemt momenteel een hoge vlucht en is op zoek naar iemand die boven zichzelf wil uitstijgen. Je bent een grafisch talent met een stel hersencellen dat vlot briefings interpreteert en er liefst creatief mee omgaat.

Een visuele mirakelmaker die concepten uit zijn of haar hoofd tovert om verschillende media, van magazines, websites tot een volledige huisstijl, aantrekkelijk vorm te geven. Bied jij ons je hoofd? Neem dan zo snel mogelijk contact op.

Vereisten

Wat bied jij aan?

Diploma? Hebben we graag. Liefst een bachelor of master met een grafische/multimedia achtergrond. Gooi er 3 jaar ervaring in een reclamebureau of een grafische ontwerpstudio bovenop.

En verder? Reclame en communicatie zijn je eerste liefde, ook al beweer je tegen je vriend of vriendin anders. Je hebt een snel hoofd dat creatief omgaat met abstracte ideeën. Het resultaat zijn tintelfrisse ontwerpen. Daarvoor heb je kennis van New Media technieken en zijn Adobe programma’s zoals Indesign, Photoshop en Illustrator je speeltuin.

Je werkt bovendien graag in een team, maar telt de uren niet af als je zelfstandig aan de slag moet. Spreekt je portfolio verder voor jou? Dan hebben we bewijsmateriaal nodig.


In de aanbieding

  • voltijds lidmaatschap van een team dat inspireert en wil geïnspireerd worden
  • een pak nieuwe Facebook-vrienden
  • extra aanvoer voor de bankrekening
  • een compleet vernieuwde en vlot bereikbare werkplek in Mechelen-Noord