Spontane sollicitatie

Solliciteer nu

Spontane sollicitatie

Buroform in Mechelen
Full-time • m/v/x

Aangenaam! Wij zijn Buroform, de nieuwe generatie drukexperts. Wij geloven dat iedereen in staat moet zijn om zijn of haar boodschap op de meest hoogwaardige manier te communiceren.

Er is een overvloed aan keuzes, kleuren, papiersoorten, afwerkingen en ambachtelijke technieken waaruit die ene perfecte boodschap voortvloeit. Extravagant of ingetogen, gedetailleerd of groots. Een boodschap die je beleeft, zodra je ze voelt. Dát helpen wij graag vertellen!

Niet onmiddellijk gevonden wat je zocht, stuur dan je cv en motivatie via deze link. Wij onderzoeken graag hoe jij ons team kan vervolledigen.

Beloning
Wat bieden wij jou?

  • Een creatieve omgeving vol jonge mensen met dezelfde liefde voor print als jijzelf

  • Een pak nieuwe Facebook-vrienden

  • Extra aanvoer voor de bankrekening

  • Een vlot bereikbare werkplek in Mechelen-Noord met een Instagram-waardige look-and-feel

Geloof jij ook in eersteklas drukwerk?
Wil je er samen met ons iets van maken? Kom langs en ervaar live de passie voor onze job. Is er een klik? Dan zijn we vertrokken! komt terecht in een team van specialisten die jou het reilen en zeilen van hun vak leren. Een stagebegeleider bij Buroform spreekt met passie voor zijn/haar vak en leert jou alle tips en trics van jouw studiegebied.

Bovendien kom je bij Buroform in contact met een modern en up-to-date machinepark.

Volg je een grafische bachelor opleiding? Dan zal je vast en zeker onder de indruk zijn wanneer jouw ontwerp door onze drukpersen rolt en netjes afgewerkt in jouw handen valt.

Het werken in team en klantencontact laten jou proeven van de realiteit buiten de schoolbanken. Een unieke ervaring die je enkel en alleen in het bedrijfsleven leert kennen.

Aangenaam, wij zijn Buroform!