Stage aanvraag

Solliciteer nu

Stage-aanvraag

Buroform in Mechelen
Full-time • m/v/x

Aangenaam! Wij zijn Buroform, de nieuwe generatie drukexperts. Wij geloven dat iedereen in staat moet zijn om zijn of haar boodschap op de meest hoogwaardige manier te communiceren.

Er is een overvloed aan keuzes, kleuren, papiersoorten, afwerkingen en ambachtelijke technieken waaruit die ene perfecte boodschap voortvloeit. Extravagant of ingetogen, gedetailleerd of groots. Een boodschap die je beleeft, zodra je ze voelt. Dát helpen wij graag vertellen!

Kwaliteitsvolle opleiding
Wat is jouw uitdaging?

Buroform erkent het belang van een kwaliteitsvolle opleiding en geeft daarom elk jaar opnieuw talenten-in-spe de kans om ervaring op te doen in de specifieke context van een opleiding binnen de grafische sector.

Een stageplaats zoeken is niet altijd evident en betekent dikwijls dat een stagiair verschillende kanalen moet aanspreken. Wij engageren ons daarom om snel op iedere aanvraag een reactie te kunnen geven. Om ons voornemen waar te maken, is het belangrijk om over de correcte informatie te beschikken. Wens je een stageplek bij Buroform, klik dan hierboven op de knop 'solliciteer nu' en vul de gevraagde velden in. Vergeet zeker niet je CV toe te voegen.

Per gevraagde stagevorm (observatiestage, participatiestage of actieve stage) dien je een aanvraag in.

Stage-inhoud
Wie zoeken wij?

Voor onze grafische studio zijn wij op zoek naar studenten in het laatste jaar  bachelor binnen een grafische opleiding.


Voor de productieafdeling kunnen studenten die een opleiding drukker, drukafwerker of typo volgen, zich steeds aanmelden.


Helaas zijn wij niet in de mogelijkheid om administratieve of logistieke stages aan te bieden.

Beloning
Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een team van specialisten die jou het reilen en zeilen van hun vak leren. Een stagebegeleider bij Buroform spreekt met passie voor zijn/haar vak en leert jou alle tips en trics van jouw studiegebied.

Bovendien kom je bij Buroform in contact met een modern en up-to-date machinepark.

Volg je een grafische bachelor opleiding? Dan zal je vast en zeker onder de indruk zijn wanneer jouw ontwerp door onze drukpersen rolt en netjes afgewerkt in jouw handen valt.

Het werken in team en klantencontact laten jou proeven van de realiteit buiten de schoolbanken. Een unieke ervaring die je enkel en alleen in het bedrijfsleven leert kennen.
Iets voor jou?

Vraag nu jouw stageplaats aan bij Buroform.

Aangenaam, wij zijn Buroform!